Сидір Кізін: «Нам усім потрібно зосередитися, сконсолідуватися і захистити країну»

Сидір Кізін: «Нам усім потрібно зосередитися, сконсолідуватися і захистити країну»

25.06.14 11:17 0 732
Голова облдержадміністрації Сидір Кізін, спілкуючись із журналістами після представлення керівника обласног управління лісового і мисливського господарства, прокоментував акцію матерів військовослужбовців, що перекрили трасу Київ-Чоп. Він зазначив, що спілкувався з ними і не може не погодитись з частиною вимог, висловлених до вищих органів влади. Так, житомирські військовослужбовці на сході України до цього часу не забезпечені бронежилетами, не мають належних шоломів, подекуди виникають проблеми навіть з питною водою.

Все це в комплексі, вважає Сидір Кізін, є дуже важливим питанням для країни: «Зараз не Міністерство оборони, а в більшій мірі суспільство робить все, щоб допомогти нашим хлопцям - захисникам України. Я свідомий того, що армію навмисно розвалювали, готуючи країну до вторгнення. Так, Житомирський батальйон територіальної оборони ми з нуля забезпечували усім необхідним».

Очільник області переконаний, що зараз усім потрібно зосередитися, сконсолідуватися і захистити країну, а вже потім розбиратися з тим, чому так сталося. Не потрібно давати приводу радіти нашим недругам з-за кордону. Необхідно зосередитися на вирішенні нагальних питань. Сидір Кізін звертається до матерів військовослужбовців з проханням утриматися від таких акцій, як перекриття траси, адже там у кілометрових чергах були маленькі діти, лікарі, ящо їхали до своїх пацієнтів. Небезпечно розгойдувати країну, особливо у такий час.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ