В Житомирській області Андрій Курінський очолив обласне управління лісового і мисливського господарства

В Житомирській області Андрій Курінський очолив обласне управління лісового і мисливського господарства

25.06.14 14:07 0 716
24 червня відбулося представлення нового керівника Житомирського обласного управління лісового і мисливського господарства. Ним став Андрій Курінський, який почав свою трудову діяльність майстром лісу, працював економістом у Київському обласному управлінні лісового господарства, в управлінні економіки Житомирської облдержадміністрації. Закінчив Малинський лісотехнічний технікум та Національний аграрний університет.

Нового керівника галузі представив голова Державного агентства лісових ресурсів України Валерій Черняков.

Виступаючи перед колективом лісівників Житомирщини, новопризначений керівник наголосив, що з урахованням останніх трагічних події на сході України суспільство не потерпить помилок будь-якої влади на будь-якій посаді, отже, він розуміє всю відповідальність, яка стоїть перед ним.

Окреслюючи пріоритети в подальшій роботі управління, Андрій Курінський наголосив на максимально ефективному використанні лісових ресурсів не тільки щодо вирубки лісу, а і його переробки. Україна повинна перестати бути сировинним придатком Європи, Китаю, Туреччини. На думку керівника, важливе значення має облік деревини, який повинен бути прозорим, якісним, 100-відсотковим. Ліс – багата скарбниця, але користуватися ним потрібно розумно, правильно, економічно і ефективно.

Заняття лісовирощуванням, охорона лісу від пожеж, боротьба з лісопорушниками – ось що забезпечить подальший розиток галузі, стабільність, прозорість, ефективність роботи, вважає Андрій Курінський.

Новий очільник галузі народився у Коростенському районі і радіє з того, що може зробити для рідного краю бодай декілька важливих справ, щоб не соромно було перед нащадками.

З призначенням на таку відповідальну для Житомирщини посаду новообраного керівника привітав Сидір Кізін. Він висловив переконання в тому, що суміш досвіду, який мають досвідчені фахівці лісового господарства Житомирщини, і енергія молодого керівника дасть той ефект, який дозволить регіону тримати високі позиції в галузі. Житомирщина може похвалитися своїми природними ресурсами, і ліс, без перебільшення, посідає головне місце серед них. Новому керівнику і його колективу очільник області побажав натхнення і плідної роботи.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ