В Рівному лояльні клієнт і працівник – шлях до успіху бізнесу

В Рівному лояльні клієнт і працівник – шлях до успіху бізнесу

25.06.14 11:46 0 722
Що таке лояльність та задоволеність клієнтів, днями, представникам рівненського бізнесу розповіли кваліфіковані тренери зі Львова. Учасники заходу зуміли не лише обговорити, але і змоделювати програму лояльності власного бізнесу.

Відбувся інформаційно-консультаційний захід за сприяння Виконавчого комітету Рівненської міської ради в рамках реалізації транскордонного проекту «Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівного та Любліна», що фінансується Європейським Союзом.

Протягом двох днів, саме стільки тривав інформаційно-консультаційних захід в Центрі сприяння бізнесу, слухачі формували комплекс умінь з управління лояльністю клієнтів та працівників. А також отримали сучасні інструменти підвищення успіху бізнес-діяльності.

Найактивнішу дискусію викликало визначення складових формування лояльності. Слухачі намагалися відразу формувати практичну модель діючого бізнесу, що дозволить ефективно працювати з клієнтами. І найважливіше – утримувати старих та залучати нових споживачів.

По завершенню лектори отримали схвальні відгуки підприємців. Зокрема, вони зазначили, що використання запропонованих на тренінгу підходів, дозволить запровадити ефективні механізми управління маркетинговою діяльністю та лояльністю персоналу, а це, в свою чергу, – забезпечить безперервне вдосконалення та розвиток.

Учасники заходу, спільно із лекторами, поетапно розглянули кожну деталь змодельованої ситуації та спробували вирішити ті питання, які найчастіше стають перепонами на шляху до налагодженого механізму ведення справ. Також були як групові, так і індивідуальні завдання, що додавало заходу динамічності та сприяло налагодженню більш якісної комунікації між учасниками.

Одним з важливих практичних аспектів було й те, що підприємці обмінялися контактами для подальшої співпраці, та запропонували не лише нові теми тренінгів, але й виявили бажання знову зустрітись аби поділитись досвідом впровадження отриманих практик.

Слід відзначити, що систематичне проведення подібних заходів для представників малого та середнього підприємництва м. Рівного створює міцну платформу для провадження своєї діяльності на європейському рівні та за міжнародними стандартами.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: оргкомітет ...
Наступна новина: Волинь приймає ...

КОМЕНТАРІ