У Рівненській області центр зайнятості проводить профорієнтаційну роботу у пришкільних таборах

У Рівненській області центр зайнятості проводить профорієнтаційну роботу у пришкільних таборах

25.06.14 09:45 0 784
Хороший відпочинок влітку – запорука гарного настрою для дитини та легкого початку нового навчального року. Літо – це пора духовного збагачення, яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому.

Організація літнього відпочинку для школярів – пріоритетне завдання для місцевих органів управління освіти, головною метою якого є проведення цікавого та змістовного дозвілля дітей, щоб кожна дитина відчула себе затишно, збагатилася духовно і загартувалася фізично.

У Здолбунівському районі активно проводиться робота пришкільних таборів з денним перебуванням, у плані яких передбачено екскурсії, відвідування кінотеатру, концертів у музичній школі, майстер-класів зі спортивних та бальних танців, різноманітні заходи у дитячій та юнацькій бібліотеці, турніри з настільного тенісу, спортивні естафети, ігри та розважальні програми. А районний центр зайнятості продовжує послідовну роботу в системі надання профорієнтаційних послуг учнівській молоді у літній період, долучаючись до організації відпочинку у пришкільних таборах.

Так, за період цьогорічної зміни до центру зайнятості на екскурсію завітали вихованці 16-ти загонів пришкільних таборів Здолбунова, а також організовано виїзні заняття для вихованців пришкільних таборів Маломощаницької ЗОШ та Ступнівського НВК. Загалом у профорієнтаційних заняттях центру зайнятості брали участь 360 дітей. Враховуючи різний вік дітей, програма занять була побудована таким чином, щоб зацікавити всіх: розгадування загадок про професії, конкурс знавців професій «Хто більше», конкурс «Знаряддя праці». Для дітей молодшого віку організували конкурс малюнка «Професії моїх батьків», для старших - диспут «Яка професія найважливіша». Діти активно брали участь у конкурсах, відповідали на питання, називали прислів’я про працю, визначали якомога більше професій до кожної з перерахованих сфер діяльності людини, за що отримували призи та подарунки на згадку.

Профорієнтаційні заходи пройшли цікаво та весело, діти з користю провели час у центрі зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирські патрульні ...
Наступна новина: Громада взяла участь в ...

КОМЕНТАРІ