Євросоюз надав Албанії статус країни-кандидата

Євросоюз надав Албанії статус країни-кандидата

25.06.14 08:00 0 670
Європейський союз надав Албанії статус країни-кандидата. Про це у Twitter повідомив глава відомства ЄС з питань розширення та добросусідства Штефан Фюле. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Для подальшого зближення з Євросоюзом керівництву Албанії ще потрібно суттєво знизити рівень корупції й організованої злочинності в країні, а також привести судову систему у відповідність із стандартами Європейського союзу.

Прем’єр-міністр Албанії Еді Рама заявив, що країна продовжить зближення з Європейським союзом. /**/ (function () { var str = Infographics.Param["embed_html"]; var oThisTwitterShare = $(".twitterShare:empty").first(); try { var oEval = $(str).filter("blockquote"); } catch (e) { oThisTwitterShare.text("Twitter Embed Code is Invalid or Incomplete."); return; } oEval = Infographics.RemoveScripts(oEval); if (oEval.length > 0 && oEval.hasClass("twitter-tweet")) { $("*:not(a,p)", oEval).remove(); oThisTwitterShare.append(oEval); oThisTwitterShare.parents(".infgraphicsAttach").css("width", "100%"); } })();
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Раніше судимий волинянин ...

КОМЕНТАРІ