Хмельницька область: рятувальники співпрацюють із польськими виробниками пожежно-технічного обладнання

Хмельницька область: рятувальники співпрацюють із польськими виробниками пожежно-технічного обладнання

26.06.14 08:21 0 1104
За ініціативи керівництва Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та під егідою Проекту «Польська допомога 2012-2015», що здійснюється Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках «Східного Партнерства» 24 червня Хмельниччину відвідав представник провідної компанії в галузі виготовлення пожежно-технічного обладнання «SCOTT SAFETY» Дарек Пацькі та директор ПП «Статус-С» Сергій Чернов. Вони ознайомили рятувальників Хмельниччини з пожежно-технічним обладнанням, виготовленим за європейськими стандартами.

Компанія «SCOTT SAFETY» - одна із світових лідерів у розробці та виготовленні інноваційних засобів захисту. Назва компанії відображає єдиний стратегічний напрямок розвитку глобального лідера, якому впродовж багатьох десятиріч вдавалося поєднувати стабільність з новаторством, досвід і традиції з винахідливістю в розробці засобі захисту та нових рішень в галузі безпеки. Тривалий час компанія спеціалізується на виготовленні пожежно-технічного обладнання та засобів захисту, які дозволяють вогнеборцям безпечно ліквідовувати пожежі.

Представники компанії продемонстрували Хмельницьким вогнеборцям тепловізор, за допомогою якого пожежні та рятувальні служби у всьому світі здійснюють пошук постраждалих в умовах поганої видимості та задимлених середовищах, а також виявляють осередки горіння, аналізують обстановку та відшуковують шляхи евакуації. Також гості презентували новітній дихальний апарат, що забезпечує користувачу одночасно і комфорт роботи, і чудову ергономіку. Дякуючи цим якостям, істотно знижується навантаження на користувача при роботі в апараті та збільшується продуктивність праці. Неабияку увагу рятувальників привернув електронний манометр, що розраховує час роботи газодимозахисника в непридатному для дихання середовищі, а також за допомогою якого здійснюється перевірка дихального апарату.

Крім того, вогнеборцям продемонстровано електронну дошку для контролю кожного газодимозахисника, який знаходиться в непридатному для диханні середовищі.

В свою чергу керівники пожежно-рятувальних підрозділів Хмельниччини мали змогу отримати відповіді на питання щодо застосування сучасного пожежно-рятувального обладнання та спробували на собі всі переваги представленої продукції компанії.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Під час шарпанини лучанин ...

КОМЕНТАРІ