На Хмельниччині на зібранні у ветеранів

На Хмельниччині на зібранні у ветеранів

26.06.14 15:11 0 1078
До Хмельницького з’їхалися ветерани з різних куточків Хмельниччини. Причиною цьому – пленум обласної ради організації ветеранів. Участь у ньому взяла і заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Леся Стебло. Усього ж прибули 63 учасники пленуму.

На засіданні ветерани обговорили кілька найактуальніших наразі для себе питань. Зокрема, мова йшла про ціни на ліки. Голова обласної організації ветеранів Володимир Купратий звернувся до представників владних структур із закликом тримати на контролі цінову політику різних підприємців з метою недопущення штучного завищення цін. Не оминули увагою на пленумі і питання пенсійного забезпечення. Серед позитивів Володимир Іванович звернув увагу на системність і безперебійність грошових надходжень. Проте, у той же час, за його інформацією близько 2/3 усіх ветеранів отримують пенсію в діапазоні 1000 – 1200 грн, якої не завжди вистачає.

Прийнявши пропозиції та потреби ветеранів, Леся Василівна висловила величезну подяку захисникам рідної землі. «Ваш безцінний життєвий, подекуди гіркий, досвід є дуже важливим для розвитку суспільства і просто безцінним для виховання молоді. Ви – приклад для наслідування і наша гордість», – наголосила Леся Василівна.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ