На Хмельниччині начальник обласної міліції відвідав правоохоронців, які несуть службу на сході країни

На Хмельниччині начальник обласної міліції відвідав правоохоронців, які несуть службу на сході країни

26.06.14 10:04 0 1080
Уже два тижні, як бійці роти міліції спеціального призначення з Хмельниччини несуть службу по охороні громадського порядку на Сході України. Хлопцям дісталася складна і небезпечна ділянка роботи — вони чергують на блокпостах на кордоні Донецької та Луганської областей.

Головне завдання правоохоронців — перевіряти увесь транспорт, щоб запобігти проникненню на територію регіонів сепаратистів, бойовиків, ввезенню зброї, вибухівки та вчиненню інших злочинів.

Це уже друга поїздка полковника міліції Олександра Розізнаного на схід. Вперше він супроводжував бійців, які вирушали змінити на бойовому посту своїх колег, а за тиждень по тому вирішив особисто перевірити умови, в яких несуть службу підлеглі.

— Я мав на власні очі побачити, в яких умовах перебувають хлопці, що їдять, де відпочивають і де несуть службу. Адже нам доведеться згодом ротацію робити і я повинен знати, чого люди потребують найбільше і яким чином я можу створити найбільш безпечні та нормальні умови для несення служби — розповідає Олександр Розізнаний. — Наприклад, коли я оглянув усі блокпости, на яких чергують наші бійці, то з‘ясував, що до двох із них майже впритул наближений ліс, у якому легко сховатися бойовикам. Зважаючи на це, одразу на місці домовився з військовими про встановлення цих місцях сигнальних мін, які не дозволять зловмисникам напасти зненацька. Також я висловив місцевому керівництву свою пропозицію щодо перенесення одного з блокпостів ближче до стратегічно важливого шляхопроводу, який на мій погляд, потребує особливої охорони.

Олександр Григорович приїхав до підлеглих не з пустими руками. Привіз із собою продукти харчування, засоби особистої гігієни, одяг. Керівник подбав навіть про те, щоб бійці завжди були у курсі останніх новин — у місці їхнього відпочинку встановили телевізор.

Як зізнаються самі правоохоронці, такі візити суттєво піднімають бойовий і моральний дух і додають наснаги, адже дають зрозуміти, що ти потрібен не тільки своїй родині.

Незабаром міліцейський керівник знову збирається на Схід — провести ротацію.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ