На Хмельниччині у Славуті правоохоронці затримали чоловіка, який під час сварки до смерті забив рідного батька

На Хмельниччині у Славуті правоохоронці затримали чоловіка, який під час сварки до смерті забив рідного батька

26.06.14 12:54 0 1075
Після бійки підозрюваний не викликав «швидку», а зачинився у квартирі і намагався забутися алкоголем. А тим часом від отриманих травм старенький помер. Тіло пролежало в квартирі більше доби.

Чоловіки жили вдвох, ніде не працювали і доволі часто заглядали у чарку. От і того вечора вони разом розпивали спиртне, а потім зав’язалась суперечка, як каже підозрюваний, через побутові проблеми. Син накинувся на батька з кулаками і наніс йому близько десяти ударів, а потім завів його у кімнату і вклав спати, та й сам заснув у п’яному дурмані. «Швидку» не викликав.

За попередніми висновками експерта, на ранок 68-річний дідусь уже був мертвим. Причиною смерті стала закрита травма грудної клітки, перелом ребер та двобічний пневмоторакс.

Та, незважаючи на те, що сталося, 46-річний зловмисник ще цілу добу просидів зачинений із трупом у квартирі, намагаючись притупити почуття вини алкоголем.

Правоохоронців викликав сусід сімейства. Чоловік завітав у гості «на чарку». Двері відчинив син і сказав, що, здається, його батько помер. З місця події працівники міліції вилучили чимало речових доказів, зокрема, закривавлені речі підозрюваного та потерпілого.

Як розповів слідчий слідчого відділення Славутського РВ УМВС Микола Броніч, наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ