560 абітурієнтів з Донбасу складатимуть тести ЗНО на Одещині

560 абітурієнтів з Донбасу складатимуть тести ЗНО на Одещині

26.06.14 08:05 0 998
560 абітурієнтів з Луганської та Донецької областей складатимуть тести ЗНО на Одещині.

Про це інформує прес-служба Міносвіти з посиланням на департамент освіти та науки Одеської обласної державної адміністрації.

Як зазначається, директор департаменту освіти та науки Одеської ОДА Тетяна Лазарєва зустрілась з ректорами ВНЗ Одеси та директором Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти Анатолієм Анісімовим.

Анатолій Анісімов повідомив, що термін реєстрації на додаткову сесію вже закінчився. Процедуру перереєстрації пройшли 560 абітурієнтів з Луганщини та Донеччини, 10 абітурієнтів заново зареєструвались з Криму.

Відтак, абітурієнти складатимуть тести в Одеському державному екологічному університеті та в Одеському навчально-виховному комплексі №53 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»

Голова Ради ректорів ВНЗ І-ІV рівнів акредитації Одеської області Сергій Степаненко повідомив, що п’ять ВНЗ Одещини готові прийняти у гуртожитки абітурієнтів, а саме: Одеський державний екологічний університет; Одеський національний університет імені Мечникова; Одеська національна академія харчових технологій, Одеська державна академія будівництва та архітектури; Одеський коледж комп’ютерних технологій.

Під час розмови був відпрацьований алгоритм взаємодії Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти із визначеними навчальними закладами щодо поселення абітурієнтів, складений графік чергування з числа представників вишів. Під час додаткової сесії з 9.00 до 18.00 у Одеському центрі оцінювання якості освіти будуть чергувати відповідальні, до яких можна буде звернутись за допомогою.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Незаконний заклад ...
Наступна новина: Австрія і Росія підписали ...

КОМЕНТАРІ