Китайський мільярдер влаштовує в Нью-Йорку бенкет для бомжів

Китайський мільярдер влаштовує в Нью-Йорку бенкет для бомжів

26.06.14 13:41 0 1097
У Нью-Йорку завтра, 25 червня, відбудеться цікава благодійна акція – обід для тисячі бездомних, який організовує відомий китайський мільярдер і філантроп Чень Гуанбяо.

Про це пише The New York Post з посиланням на агентство Xinhua.

Захід пройде у Центральному парку – одній з головних міських пам’яток. Подробиці акції залишаються в таємниці, однак повідомляється, що за розпорядженням мільярдера обслуговувати американських бомжів будуть офіціанти, одягнені у форму солдатів Народно-визвольної армії Китаю.

Одяг приблизно 100 офіціантів повторюватиме вбрання Лей Фена – китайського сироти, якого виховала армія Китаю, образ якого став символом китайської самовідданості та прикладом для наслідування китайської молоді. На Заході цю історію вважають вигадкою китайської комуністичної пропаганди.

Одяг ще 50 офіціантів нагадуватиме сучасну форму армії КНР. На кожному вбранні будуть вишиті слова «Служу народу».

Як пише газета, у такий спосіб бізнесмен хоче змінити думку жителів США про багатих китайців.

Мільярдер заявляє, що кожен гість, який прийде на його банкет, отримає 300 доларів готівкою. За його словами, роль офіціантів на обіді виконуватимуть добровольці на безоплатній основі.

Сам Чень має намір прийти на захід у супроводі когось з китайських знаменитостей, однак ім’я зберігає в секреті. Повідомлялося також, що під час обіду китайський багатій планує виконати пісню We Are The World Майкла Джексона.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині в ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ