Житомирські правоохоронці відбули на зміну своїм колегам на сході держави ,

Житомирські правоохоронці відбули на зміну своїм колегам на сході держави ,

26.06.14 14:19 0 1073
Двісті працівників міліції області у складі зведеного загону відряджено до Луганщини. Правоохоронці змінять своїх колег, які вже майже місяць на блок– постах та у населенних пунктах сходу боронять безпеку мирних жителів. Усі відряджені забезпечені бронежилетами відповідного рівня захисту, шоломами, автоматичною зброєю, спецзасобами та іншими необхідними речами й коштами.

Надвечір 24 червня у дворі УМВС України в Житомирській області вишикувавсь зведений загін правоохоронців, відряджених з відповідальною місією на схід держави. Серед добровольців, які готові захищати свою державу у «гарячих місцях», патрульні, оперативники, слідчі, дільничні, експерти, спецпризначенці, працівники територіальних міськрайвідділів – представники більшості служб міліції.

Про готовність правоохоронців до виконання поставлених завдань доповів командир загону Геннадій Герасимчук.

– Ситуація у державі непроста, але ми всі сподіваємось на її найближче успішне вирішення. Передбачаємо, що це не остання наша ротація на сході. Уже думаємо про зміну для вас, – звернувся до працівників начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко, який разом з міліціонерами їде на Луганщину. – Бажаю вам витримки і вірю у вас. Міцного здоров’я, мужності та відваги, живими і неушкодженими повернутись на поліську землю. Змінювати колег на сході будемо разом.

Керівник УМВС та його заступники, окрім постійного телефонного зв’язку з відрядженими, уже неодноразово виїздили до місць тимчасової дислокації працівників, аби безпосередньо з’ясувати нагальні проблеми та сприяти їх швидшому усуненню. Тож і ця, уже чергова, поїздка очільника УМВС зумовлена відповідальністю за людей та турботою про них.

З словом наставника до присутніх звернувся і голова ветеранської організації працівників органів внутрішніх справ Житомирщини Віктор Бура, який від імені старших колег висловив переконання, що кожен з них з честю виконає поставлені завдання і незабаром здоровим та неушкодженим повернеться додому.

Самі працівники запевнили, що дух у них бойовий і оптимістичний, а виконання службового обов’язку є справої честі і мужності, тому роздумувати і сумніватись ніхто не став.

– Їдемо туди, де необхідна наша допомога, їдемо змінити колег і працювати задля безпеки і спокою мирних людей, – відповів на запитання один з добровольців Микола Конопацький.

Ще кілька слів рідним і друзям, і по автобусам…

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як у Рівному дільничний ...
Наступна новина: Люди, які не можуть ...

КОМЕНТАРІ