Чернівецька область: виникло 3 пожежі

Чернівецька область: виникло 3 пожежі

26.06.14 16:27 0 1054
25 червня в місті Новоселиця по вул. Фрунзе виникла пожежа в господарській будівлі. Загорання сталося на горищі споруди. За лічені хвилини на місце події прибули рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 11 міста Новоселиця. Дерев’яні конструкції будівлі та сіно, яке знаходилося на горищі, сприяли швидкому поширенню вогню. Бійці ДСНС локалізували, а в подальшому ліквідували пожежу. Завдяки цьому вдалося врятувати від знищення господарську будівлю. Полум’ям знищено частково покриття, пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку. Постраждалих немає.

Того ж дня у селі Горбово Герцаївського району горіла літня кухня. За місцем виклику виїхали рятувальники міста Герца та місцева пожежна охорона села Горбово. За лічені хвилини вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу, завдяки чому вдалося не допустити подальшого розповсюдження вогню. Полум’ям знищено частково покриття будівлі, пошкоджено побутову техніку, речі домашнього вжитку. Рятувальники зберегли від знищення літню кухню. На пожежі ніхто не постраждав.

У селі Поляна Хотинського району в житловому будинку місцевої мешканки виникла пожежа. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не направлялися, оскільки пожежа була незначною і місцевому населенню вдалося ліквідувати небезпеку на початковій стадії горіння.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В ЛНУ ім. Івана Франка ...
Наступна новина: В Рівному в суботу на ...

КОМЕНТАРІ