На Буковині зловмисник незаконно заволодів автобусом

На Буковині зловмисник незаконно заволодів автобусом

26.06.14 12:22 0 1139
Мешканець Кельменецького району угнаний транспортний засіб навіть встиг продати.

До Кіцманського райвідділу міліції звернувся 52-річний житель села Мамаївців та повідомив, що в листопаді минулого року продав автобус, однак грошей донині не отримав.

Співробітники карного розшуку райвідділу міліції встановили особу зловмисника. Як з’ясувалося, 56-річний житель села Оселівка Кельменецкого району, який вже мав кримінальний досвіт у таких шахрайських схемах, за оголошенням в Інтернет-мережі звернувся до потерпілого, аби придбати автобус. Зловмисник настільки ввійшов у довіру до власника транспорту, що той переоформив документи без попередньої оплати, а це майже 12 тисяч доларів США.

Заявник зволікав із зверненням до міліції понад півроку, сподіваючись, що «покупець» все ж таки поверне гроші, однак натомість він встиг перепродати автобус у місті Києві.

Наразі дії зловмисника слідчі кваліфікують за ознаками правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Буковинські міліціонери радять громадянам бути уважними та пильними, адже надмірна довірливість сприяє зловмисникам у заволодіння вашим майном.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Через «касетний ...

КОМЕНТАРІ