В Чернівецькій області правоохоронці шукають грабіжника, який напав на пенсіонерку

В Чернівецькій області правоохоронці шукають грабіжника, який напав на пенсіонерку

26.06.14 13:51 0 1029
Нелюд пограбував 78-річну жінку-інваліда у її власному під’їзді, коли та поверталася з аптеки.

У понеділок близько сьомої години вечора пенсіонерка поверталась додому з аптеки, з собою у жінки були тільки щойно куплені ліки, мобільний телефон та чохол, де лежала здача 85 гривень.

У під’їзді свого будинку на пр. Незалежності, 64а жінка побачила молодого чоловіка, хотіла його пропустити вперед, адже рухається дуже повільно, проте молодик красномовно пояснив пенсіонерці, що може застосувати силу, якщо остання не віддасть йому все цінне, що у неї є.

Жінка, не вагаючись, дозволила грабіжнику відібрати телефон та гроші. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Особа зловмисника та його місцезнаходження встановлюється. За попередніми даними він був одягнений у синій спортивний костюм та синю кепку, зріст приблизно 160-165 сантиметрів.

Шевченківський райвідділ міліції звертається до всіх, хто можливо був випадковим свідком цього злочину, чи бачив схожих на опис підозрілих осіб, звернутись до найближчого райвідділу міліції, або зателефонувати на спецлінію «102»

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Посадовці Луцької ОДПІ ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ