В Чернівецькій області партнерські відносини міліції із профспілками сприяють налагодженню соціального діалогу

В Чернівецькій області партнерські відносини міліції із профспілками сприяють налагодженню соціального діалогу

26.06.14 15:05 0 1073
Взаємодія профспілкових організацій із УМВС України в Чернівецькій області дає можливість підвищити рівень правового і соціального захисту працівників міліції та членів їх сімей.

Наразі нараховується 24 первинні профспілкові організації, які створені у службах та підрозділах УМВС області. Загальна чисельність членів профспілки атестованих працівників становить понад 1300 чоловік.

У соціальній сфері обласним комітетом профспілки проводилась відповідна робота із надання допомоги сім’ям загиблих співробітників, сиротам, інвалідам, хворим дітям, гостро потребуючим членам профспілки. Щорічно виділяються кошти на навчання дітей загиблих при виконанні службових обов’язків працівників міліції та членам профспілки у межах 70-90 тисяч гривень. Профспілковою організацією УДАІ УМВС застраховано від нещасних випадків трьох дітей загиблого при виконанні службових обов’язків працівника міліції терміном на 10 років. Також виділяються кошти дітям-сиротам підшефного УМВС дитячого будинку «Ромашка» на оздоровлення у відомчому таборі «Водограй» та придбання путівок для дітей співробітників-членів профспілки.

Активну участь обласний комітет та профспілковий актив приймає у підготовці та проведенні заходів із святкування державних, професійних свят та інших визначних дат. З цією метою виділяються кошти для преміювання та придбання подарунків активістам профспілки, учасникам бойових дій, ветеранам, ліквідаторам наслідків Чорнобильської катастрофи, проведення спортивних змагань, організацію культпоходів, тощо. А серед працівників міліції та дітей щорічно організовуються різні змагання, конкурси, вікторини - кращого за фахом, на кращі знання тощо.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області змія ...

КОМЕНТАРІ