В Луцьку 61-а сесія міської ради завершила роботу

В Луцьку 61-а сесія міської ради завершила роботу

26.06.14 16:51 0 1111
Протягом сьогоднішнього пленарного засідання депутати міської ради розглянули 120 питання, які були включені до порядку денного. На засіданні було прийнято рішення щодо внесення змін до бюджету міста Луцька на 2014 рік, затверджено план роботи міської ради на IІ-ге півріччя 2014 року та єдину форму бланку депутата міської ради, затверджено статути комунального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання Луцької міської ради» та КП «Зелене господарство м. Луцька» у нових редакціях, внесено доповнення до рішення міської ради від 29.11.2013 № 48/24 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів», розглянули ряд земельних питань та багато інших.

Окрім цього, було взято до відома звіт про роботу заступника міського голови Лариси Соколовської за 2013 рік.

Також під час шньої сесії було достроково припинено повноваження депутата міської ради від партії ВО «Свобода» Олега Чернецького, який нещодавно був обраний депутатом Київської міської ради, а його місце у сесійній залі зайняв інший представник цієї політичної сили Віктор Ящук.

Крім того, під час сьогоднішнього пленарного засідання прийнято рішення про перейменування комунального закладу «Луцький навчально-виховний» комплекс «Гімназія № 14». Тепер цей навчальний заклад носитиме ім’я відомого українського педагога, публіциста та письменника Василя Сухомлинського.

Розглянувши усі питання порядку денного, 61-та сесія завершила роботу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Дільничні інспектори ...

КОМЕНТАРІ