Юні туристи Луцька - призери 59-го обласного туристсько-краєзнавчого зльоту-змагань серед учнівської молоді Волині

Юні туристи Луцька - призери 59-го обласного туристсько-краєзнавчого зльоту-змагань серед учнівської молоді Волині

26.06.14 16:26 0 1110
У лісовому масиві поблизу села Гаразджа Луцького району з 20 по 23 червня відбувся 59-й обласний туристсько-краєзнавчий зліт-змагання серед учнівської молоді Волині, в якому брала участь делегація з міста Луцька. У складі делегації були спортсмени з ЗОШ І-ІІ ст. № 11 – колегіум, ЗОШ І-ІІІ ст. № № 13, 20 та Центру туризму спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради.

В змаганнях взяли участь 14 делегацій з районів та міст області, які складалися з команд старшої та молодшої вікових груп.

Учасники змагань демонстрували свої вміння та навички з техніки пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод», естафеті з водного та велосипедного туризму, на дистанції комбінованого туристсько-краєзнавчого маршруту та у конкурсній програмі.

На дистанції «Смуга перешкод» команда старшої вікової групи міста впевнено посіла перше місце, а молодші спортсмени вибороли четверте місце. У комбінованому туристсько-краєзнавчому маршруті беззаперечна перемога дісталась командам молодшої та старшої вікових груп з міста Луцька. Естафета з водного та велосипедного туризму була менш прихильна лучанам, команда старшої та молодшої вікових груп посіли третє та тринадцяте місця відповідно.

Перемогу в загальному заліку серед старшої вікової групи здобула команда з міста Луцька, залишивши позаду команди з Камінь - Каширського та Рожищенського районів. Серед наймолодших команд лучани посіли четверте місце, пропустивши вперед команди з Рожищенського, Камінь - Каширського та Маневицького районів.

У загальному заліку серед делегацій команда з міста Луцька посіла третє місце, а перемога дісталась делегації з Камінь – Каширського району.

Попереду літо, наступним випробуванням для юних туристів нашого міста стане участь у походах по Волині і не тільки.

Бажаємо туристам сприятливої погоди і чудового настрою.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В ЛНУ ім. Івана Франка ...

КОМЕНТАРІ