В Луцьку депутати підтримали звіт заступника міського голови Лариси Соколовської

В Луцьку депутати підтримали звіт заступника міського голови Лариси Соколовської

26.06.14 12:28 0 1060
Депутати міської ради кожної сесії заслуховують інформацію про роботу заступників міського голови. Під час сьогоднішнього пленарного засідання про виконання своїх службових обов’язків мала інформувати обранців громади Лариса Соколовська. Але напередодні сесії, під час роботи постійних комісій депутати уже детально заслуховували її звіт, то вирішили перейти одразу до запитань.

Анатолій Бірюков поцікавився питанням роботи з громадянами, які боргують за комунальні послуги.

Заступник міського голови Лариса Соколовська зазначила, що це проблема не лише для Луцька, а й усієї України. За її словами, комунальні підприємства звертаються в суди та за їх допомогою намагаються стягнути кошти з лучан за надані їм послуги. Однак, є проблеми з виконанням рішень суду. Дуже часто виконавча служба не може стягнути з боржників кошти, адже у них нема майна. На її думку, необхідно працювати над внесенням змін до чинного законодавства у цьому питанні.

Депутат міської ради Андрій Осіпов поцікавився, над якими завданнями Лариса Миколаївна планує працювати найближчим часом.

Заступник міського голові повідомила, що працюватиме над втіленням програм, які прийняті міською радою та стосуються її сфери діяльності. За її словами, пріоритетним завданням є наповнення бюджету. Вона наголосила, що зі змінами у законодавстві є проблеми із наповненням бюджету від реалізації чи здачі в оренду земельних ділянок.

Лариса Соколовська зазначила, що у комунальній сфері міста є ще багато проблем, над вирішенням яких необхідно працювати.

Також Андрія Осіпова цікавило питання роботи комунальних підприємств міста, які належать до сфери її діяльності.

Заступник міського голови зауважила, що житлово-комунальні підприємства нині працюють прибутково, адже нещодавно було піднято вартість послуг, які вони надають з утримання та обслуговування будинків та прибудинкових територій. Комунальні підприємства «Луцькводоканал» і «Луцьктепло» є збитковими.

Свої думки щодо роботи заступника міського голови Лариси Соколовської висловили Юрій Вега, Анатолій Пархом’юк та Василь Гриб.

Депутати вирішили взяти звіт про роботу до уваги.

На завершення Лариса Соколовська подякувала депутатам за спільну роботу. Вона наголосила, що завжди відкрита до конструктивних пропозицій та ідей. Крім того, вона завжди належно сприймає критичні зауваження, адже вони допомагають покращити роботу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині на ...
Наступна новина: Начальники райвідділів ...

КОМЕНТАРІ