У Волинській області завдяки прокуратурі директор підприємства, який намагався надурити державу, заплатить майже півмільйонний штраф

У Волинській області завдяки прокуратурі директор підприємства, який намагався надурити державу, заплатить майже півмільйонний штраф

26.06.14 10:45 0 1091
Завдяки принциповій позиції прокуратури таки покарано директора підприємства ТОВ «Добробут 2007», який намагався перемістити через митний кордон України 66 тонн цукру-сирцю під виглядом какао-міксу, що зумовлювало сплату митних платежів за нижчою на 45% ставкою, ніж за цукор-сирець.

Любомльський районний суд, розглянувши 21 травня 2014 року справу щодо цього керівника підприємства, не знайшов у його діях складу адміністративного правопорушення.

Проте прокуратура з таким рішенням суду не погодилася й оскаржила його в апеляційному порядку.

Відтак апеляційним судом Волинської області за результатами розгляду апеляційної скарги виконувача обов’язків Любомльського міжрайонного прокурора скасовано постанову місцевого суду про закриття провадження у справі, накладено на правопорушника штраф у сумі 469 тис. грн., а цукор-сирець конфісковано у дохід держави.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Набережну на ...
Наступна новина: У Львівській області на ...

КОМЕНТАРІ