Волинські УБОЗівці затримали злочинців, які перебували у міжнародному розшуку

Волинські УБОЗівці затримали злочинців, які перебували у міжнародному розшуку

26.06.14 09:50 0 1107
Двох злочинців, жителів Республіки Білорусь, затримали оперативники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України. Обидва чоловіки перебували у міжнародному розшуку.

Як стало відомо, вищевказані громадяни разом із іншими невстановленими особами в масках із прорізами для очей проникли в дачний будинок, де під погрозою предмета, схожого на пістолет із застосуванням насильства відносно господаря будинку, відкрито заволоділи грошовими коштами в сумі 226000 доларів США, 7700 злотих Республіки Польща і 10 мобільних телефонів. У результаті злочинці розшукувалися Брестським міжрайонним відділом слідчого комітету РБ за вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 207 (Розбій із використанням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу Республіки Білорусь.

Провівши ряд необхідних оперативних заходів, правоохоронці встановили місце знаходження розшукуваних, а відтак затримали розбійників у Києві.

Нині вони перебувають у слідчому ізоляторі міста Луцька, відносно них обрана міра запобіжного заходу – тимчасовий арешт строком 40 діб із подальшою екстрадицією до Республіки Білорусь.

Працівники УБОЗ УМВС України у Волинській області проводять детальну перевірку з метою встановлення причетності вказаних осіб до вчинення аналогічних злочинів на території України.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами УБОЗ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі обговорили ...
Наступна новина: На Rakovets Fest ...

КОМЕНТАРІ