В Закарпатській області літні табори - під пильним оком Іршавських правоохоронців

В Закарпатській області літні табори - під пильним оком Іршавських правоохоронців

26.06.14 09:43 0 1089
Уже стало доброю традицією, що працівники Іршавського райвідділу міліції відвідують літні дитячі табори, у яких відпочивають діти.

Цього разу інспектор ВДАІ по обслуговуванню Іршавського району майор міліції Михайло Пушкаш та оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції молодший лейтенант Василь Сочка відвідали у с.Осій в урочищі «Кам’янка» дитячий оздоровчий табір «Зачарована Долина», де відпочиває 110 дітей.

Чудові умови проживання та природна краса створюють можливість для гарного відпочинку дітлахів, а щоб він видався максимально безпечним та здоровим, працівники Іршавського райвідділу Михайло Пушкаш та Василь Сочка провели для дітей профілактичні заходи на правову тематику, які включили у себе вивчення безпеки дорожнього руху, здорового способу життя та недопущення порушень вимог діючого законодавства неповнолітніми.

Вступне слово сказав майор міліції Михайло Пушкаш, який нагадав дітям правила дорожнього руху та розповів про наслідки їх порушень.

Молодший лейтенант міліції Василь Сочка провів бесіду з дітьми, у якій пропагував здоровий спосіб життя. Адже теперішньому світі існує така небезпека, як тютюн, алкоголь та наркотики. Тому з раннього віку діти повинні знати, яку небезпеку для здоров’я та життя несуть у собі шкідливі звички.

Під час зустрічі з дітьми, які перебувають на відпочинку, міліціонери звернули увагу на недопустимість самовільного залишення дітьми місця оздоровлення та про необхідність дотримання правил внутрішнього розпорядку табору.

Також неповнолітнім було роз’яснено про адміністративну та кримінальну відповідальність у разі вчинення ними правопорушень.

На завершення діти побажали гостям у погонах удачі, міліціонери ж у свою чергу, пообіцяли, такі зустрічі проводитимуть постійно, щоб ніхто і ніщо не змогло затьмарити дитячий відпочинок.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині триває ...
Наступна новина: У Житомирі обговорили ...

КОМЕНТАРІ