Закарпаття: на Виноградівщині активно проходить операція "Мак"

Закарпаття: на Виноградівщині активно проходить операція "Мак"

26.06.14 10:18 0 999
В Виноградівському районі дільничні інспектори міліції продовжують виявляють у місцевих жителів на присадибних ділянках снодійний мак.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на виявлення незаконних посівів нарковмісних рослин, працівники міліції завітали у село Велика Копаня Виноградівського району. В одному з обійсть правоохоронці виявили 255 рослин снодійного маку в іншому 148. Жінки пояснили, що посіяли мак для використання у випічці ..

Наразі вся незаконна рослинність вилучена та направлена на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.

Працівники міліції нагадують: за вирощування снодійного маку та марихуани наступає адміністративна та кримінальна відповідальність, яка передбачає значні штрафи та покарання у вигляді позбавлення волі.

Дані події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України (незаконний посів або незаконне вирощування снодійного маку чи конопель). Триває досудове розслідування.

Оксана Кобзаренко

Виноградівский РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ