В Івано-Франківській області діалог та партнерська співпраця із профспілкою - запорука соціального благополуччя правоохоронців - Микола Семенишин

В Івано-Франківській області діалог та партнерська співпраця із профспілкою - запорука соціального благополуччя правоохоронців - Микола Семенишин

26.06.14 13:04 0 1055
В УМВС України в Івано-Франківській області відбулося позачергове засідання обласного комітету профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ (ПАП ОВС) України, на якому згідно порядку денного розглянули вісім питань.

Запрошені на засідання обкому профспілки т.в.о. начальника УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин та т.в.о. заступника начальника УМВС в області підполковник міліції Руслан Воробйов.

В першу чергу розглядали питання про соціальний захист та матеріальне забезпечення особового складу учасників АТО, а відтак мова велась про працівників спеціального батальйону «Івано-Франківськ». «Працівники цього підрозділу повинні отримати повний соціальний захист» - говорить заступник начальника УМВС підполковник міліції Руслан Воробйов.

Новопризначений керівник обласного УМВС - Микола Семенишин зауважив, що завдяки діалогу і партнерській співпраці міліції з профспілкою стало можливим поліпшити умови службової діяльності працівників міліції, вирішити питання охорони праці, їхнього побуту, медичного обслуговування та оздоровлення.

У порядку денному також обговорили питання про організацію літнього відпочинку для дітей членів профспілки, працівників ОВС та їх сімей у медично-реабілітаційному центрі МВС України «Кремінці», що в с. Татарів та дитячому оздоровчому закладі «Салют» м. Одеса, в яких уже діти працівників міліції проводять свої літні канікули.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 25 червня 2014: іменинники, ...

КОМЕНТАРІ