На Прикарпатті триває практичний етап операції "Розшук"

На Прикарпатті триває практичний етап операції "Розшук"

26.06.14 16:59 0 1036
Відповідно до наказу управління МВС України в області в період з 23 по 27 червня п.р. працівниками підрозділів ОВС в т.ч. і Державтоінспекції проводяться спеціальні оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Розшук».

Особовий склад націлено на обов’язкову перевірку громадян за обліками розшукуваних осіб. В ході заходів проводиться звірка осіб, які перебувають в розшуку, з обліками осіб, які притягувались до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень. У разі виявлення таких фактів уживаються невідкладні заходи щодо встановлення їх місця знаходження, опитування, затримання та інформування ініціатора розшуку.

За час проведення заходів працівниками ДАІ розшукано 2-х осіб. Зокрема, інспекторами Івано-Франківського відділення ДАІ затримано 29-річного місцевого жителя, який перебував в розшуку за обліком Івано-Франківського міськвідділу міліції за вчинення злочину передбаченого ч.1. ст. 190 КК України (шахрайство). За вчинення таких самих дій працівники Надвірнянського відділення ДАІ затримали 36-річного мешканця смт. Делятин, який розшукувався Надвірнянським РВ УМВС в області.

Прес служба УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відкриється ...
Наступна новина: Житомирщина готова надати ...

КОМЕНТАРІ