Львівський державний університет внутрішніх справ очолив Валерій Середа

Львівський державний університет внутрішніх справ очолив Валерій Середа

26.06.14 13:24 0 1069
25 червня, у Львівському державному університеті внутрішніх справ заступник Міністра внутрішніх справ – керівник апарату Сергій Чеботар представив особовому складу відомчого навчального закладу нового очільника.

Участь у заходах взяли також голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, а також керівники інших силових підрозділів Львівщини.

Представлячи нового ректора, Сергій Іванович підкреслив, що в умовах сьогодення, коли міліцейська система потребує кардинальних змін та реформування, відомчі навчальні заклади відіграють у цьому процесі далеко не останнє місце.

«МВС України всіляко сприятиме Львівському державному університету внутрішніх справ, аби його випускники стати достойною заміною нинішнім міліціонерам».

Валерій Вячеславович подякував керівництву МВС України за анонсовану довіру та особовому складу університету за підтримку у нелегкі часи.

«Я повністю відчуваю ту відповідальність, яка на мене покладена, адже роль відомчих навчальних закладів є важливою тому, що ми закладаємо фундамент майбутнього правоохоронця. Народ чітко сказав, яку міліцію він хоче бачити, і нашим завданням є виховання не лише кваліфікованих фахівців, а й справжніх патріотів нашої держави», – зазначив ректор ЛьвДУВС.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех у своєму виступі заначила, що Валерію Вячеславовичу випала честь очолювати університет у нелегкий період. «Після Революції Гідності українці пильно стежать за правоохоронними органами, ставлячи перед вами дуже високі вимоги. Люди очікують якісних змін – нових методів, нових підходів, нових людей. І ці зміни починаються тут – в університеті, який не лише дає знання та навички, а й виховує патріотизм, почуття обов’язку».

До привітань також приєднався голова Львівської обласної ради Колодій Петро Несторович: «Вірю в те, що цей освітній заклад є не лише кузнею високопрофесійних кадрів, але й тим місцем, звідки щороку випускатимуть справжніх патріотів держави, які всі свої знання та вміння спрямують на захист наших людей, їхніх прав, гарантованих Конституцією України».

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі Михайло ...

КОМЕНТАРІ