Сидір Кізін: «ЗМІ повинні налаштовувати усіх на єдину мету – перемога в бойових діях над ворогом, відстоювання територіальної цілісності та забезпечення суверенітету України»

Сидір Кізін: «ЗМІ повинні налаштовувати усіх на єдину мету – перемога в бойових діях над ворогом, відстоювання територіальної цілісності та забезпечення суверенітету України»

26.06.14 13:01 0 1043
За ініціативи директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Марії Моісеєнко у Житомирі пройшли громадські обговорення проекту плану заходів із координації інформаційної діяльності та захисту інформаційної безпеки держави на території області у 2014-2016 роках.

«Україна довгий час знаходилася в стані інформаційної окупації. ЗМІ незалежних форм власності були уражені роботою, фактично націленою проти всього українського. Створювався інформаційний фон, в якому всі починання в плані патріотизму, державності, української мови та культури нівелювалися, а натомість було засилля російського погляду на історію, культуру, засилля російського продукту у різних сферах життя. Зараз в умовах військових дій для нас важливо, як ЗМІ подають інформацію про події на Сході країни, як інтерпретують події, що відбуваються в області», - зазначив Сидір Кізін.

Проект плану заходів із координації інформаційної діяльності та захисту інформаційної безпеки держави на території області у 2014-2016 роках розроблений директором департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Марією Моісеєнко. Журналістам, редакторам та громадським активістам, які творять інформаційний простір Житомирщини, до розгляду було запропоновано цей документ, у якому викладено 23 рекомендаційних до виконання пунктів плану щодо захисту інформаційної безпеки в області.

Учасники зібрання відмітили, що усі напрацювання є потрібними та важливими і реалізовувати необхідно їх починати вже .

Багато виступаючих наголосили на тому, що офіційний веб-сайт облдержадміністрації не відповідає сучасним вимогам до інформаційного ресурсу. За словами Марії Моісеєнко, 26 червня на сесії обласної ради депутати розглядатимуть питання щодо виділення коштів на створення нового сайту для органу виконавчої влади Житомирщини. На ці цілі заплановано залучити 40 тис. грн. з обласного бюджету.

«ЗМІ повинні налаштовувати усіх на єдину мету – перемога в бойових діях над ворогом, відстоювання територіальної цілісності та забезпечення суверенітету України. Усі публікації і повідомлення повинні зосереджувати свою роботу на цих аспектах», - зауважив Сидір Кізін.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У пришкільних таборах ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ