У Рівненській області рятувальники провели навчання на території хлібоприймального підприємства

У Рівненській області рятувальники провели навчання на території хлібоприймального підприємства

26.06.14 17:04 0 1075
24 червня особовим складом 19-ї державної пожежно-рятувальної частини було проведено тактико-спеціальні навчання на території центрального зерноскладу ВАТ «Костопільське хлібоприймальне підприємство». До навчань також було залучено адміністрацію та персонал об’єкту.

Метою проведення навчань було практичне відпрацювання організації та тактики гасіння пожеж, ліквідація надзвичайних ситуацій на об’єктах аграрної промисловості.

Відповідно до тактичного задуму навчань, внаслідок короткого замикання виникла пожежа в складському приміщенні зерносховища. Після надходження повідомлення від чергового підприємства до рятувальників районного центру, на місце умовної пожежі було негайно направлено чергові підрозділи вогнеборців Державної служби з надзвичайних ситуацій. Оперативно провівши бойове розгортання, рятувальники задіяли на гасіння умовної пожежі водяні стволи, а також подали воду на захист сусідніх будівель. Протягом 30 хвилин умовна пожежа була ліквідована.

Підбиваючи підсумки, керівник навчань, начальник 19-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Костопіль підполковник служби цивільного захисту Петро Озарчук зазначив: «Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників та адміністрації об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустили поширення вогню по усій площі зерносховища. Отже, попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання виконані в повному обсязі».

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ