У Рівненській області рятувальники проводять навчання населення основам безпеки життєдіяльності

У Рівненській області рятувальники проводять навчання населення основам безпеки життєдіяльності

26.06.14 08:51 0 1081
24 червня працівниками Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області проведено відпрацювання житлового сектору на території обслуговування ЖКП «Галицьке». Метою такого заходу є попередження виникнення пожеж, покращення протипожежного захисту житлового фонду та навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті у літній період. Першочергово рятувальники відвідували оселі соціально незахищених верств населення та багатодітні сім’ї, де, як правило, найчастіше виникають пожежі. В ході рейду серед мешканців розповсюджено плакати з текстами протипожежних застережень.

До речі, з початку року рятувальниками обласного центру вже проведено навчання населення правилам пожежної безпеки за місцем проживання на території ЖКП «Західне», «Покровське», «Сонячне», «Перспективне», ТзОВ «ЖЕО ЖБК», а також додаткові відпрацювання житлового сектору по вул. Соборній, ОСББ «Прометей», в районі Басового Кута та селища Тинне. В ході даної роботи було охоплено 214 будинків (818 квартир), в яких проживає 1663 громадян. Організовано розміщення плакатів з текстами застережень на об’єктах з масовим перебуванням людей, соціально-побутових, комунальних, медичних, громадських установах, закладах освіти та культури.Перспективне

Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області звертається до усіх мешканців з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, користуванні електропобутовими та газовими приладами. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх! У разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером 101.

Рівненське міськрайонне управління

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 26.06 – у Хмельницькій ...
Наступна новина: У Волинській області під ...

КОМЕНТАРІ