На Рівненщині в Дубровицькому районі син вбив матір

На Рівненщині в Дубровицькому районі син вбив матір

26.06.14 13:37 0 1027
49–річна Галина померла від побоїв рідного сина, єдиного. У неї ніколи не було чоловіка, не став чоловіком і її син. 30–річний Василь пиячив разом із матір’ю, і навіть у той фатальний день. Обидва не працювали і жили на межі зубожіння. В минулому, і він, і вона раніше судимі. Дільничний був щоденним «гостем» їхньої оселі. Та профілактика від трагедії не врятувала.

24 червня 2014 року о 6.30 в чергову частину Дубровицького РВ зі служби "102" надійшло повідомлення від жителя с.Селець Дубровицького району, про те, що в будинку по місцю проживання померла місцева жителька Галина, 1964 року народження.

У свідоцтві про смерть йдеться про причину смерті жінки, а саме: мозкову кому, компресію головного мозку – субдуральну (лівобічну) травматичну гематому, важку черепно–мозкову внутрішньочерепну.

Оперативники райвідділу встановили подробиці трагедії.

– 23 червня 2014 року близько 22.00 по місцю проживання син потерпілої Василь, під час сварки, будучи в стані алкогольного сп’яніння, наніс декілька ударів руками своїй матері в область голови, чим спричинив їй тяжкі тілесні ушкодження, від яких вона померла, – коментує начальник Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Василь Зілінський. – Чоловікові вже повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.121 КК Ураїни.

Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 КПК України та поміщений в ІТТ Кузнецовського МВ. Триває досудове розслідування.

Тамара Лисенко,

начальник сектору зв’язків з громадськістю

УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі Михайло ...
Наступна новина: Китайський мільярдер ...

КОМЕНТАРІ