На Рівненщині триває оперативно-профілактична операція "Літо-2014"

На Рівненщині триває оперативно-профілактична операція "Літо-2014"

26.06.14 17:47 0 1065
Упродовж трьох літніх місяців працівники Рівненського міського відділу міліції проводять комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Літо-2014».

Метою якої є забезпечення безпечного відпочинку, попередження скоєння злочинів та правопорушень відносно дітей, профілактика бездоглядності та інших негативних явищ у період літнього оздоровчого сезону.

З 25 травня по 20 червня правоохоронці Рівненського міськвідділу міліції відвідали пришкільні оздоровчі табори, які знаходяться на території обласного центру, де провели виховні бесіди та лекції з учнями.

Працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей Рівненського міського відділу розроблено графік рейдів у місцях відпочинку дітей та молоді, з метою виявлення фактів продажу алкогольних та тютюнових виробів особам, що не досягли 18-річного віку.

— Так протягом першого місяця канікул в Рівному виявлено три факти продажу слабоалкогольних напоїв особам, що не досягли 18-річного віку, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — Продавців магазинів притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог частини 2 статті 156 (порушення правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Робота у даному напрямку продовжується. Операція триватиме до 31 серпня поточного року. Правоохоронці зацікавлені в тому, щоб канікули у дітей пройшли цікаво та головне безпечно.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Сплатити ...
Наступна новина: Суд повернув землі ...

КОМЕНТАРІ