Тривимірному моделюванню навчають у Рівненському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ

Тривимірному моделюванню навчають у Рівненському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ

26.06.14 12:15 0 1069
Тривимірне моделювання – один з найпопулярніших напрямів серед представлених в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Як правило, опанувати його прагнуть люди з вищою освітою і попередньою інженерною або архітектурною підготовкою. Високо цінують цей напрям художники, виробники меблів, дизайнери інтер’єрів, оскільки полігональне моделювання допомагає продемонструвати замовникам ідею дизайну, втілену максимально реалістично.

Днями завершила навчання чергова група слухачів за напрямом «Тривимірне моделювання у програмі Autodesk 3 DS Max». Протягом трьох місяців студенти Андрія Туми опановували основи створення тривимірних об’єктів, і, треба сказати, ця група на заліковому занятті презентувала, можливо, найкращі роботи за увесь період існування курсу.

Андрій Дубич, направлений на навчання Рівненським районним центром зайнятості, створив досконалий інтер’єр, більшу частину елементів якого змоделював сам. Він розповідає:

- За кваліфікацією я – інженер-будівельник, спеціальність «Міське будівництво та господарство». Давно хотів пройти навчання по 3D-графіці, оскільки стикався раніше із певними проблемами через незнання цієї технології. І тут випала така нагода, почув в центрі зайнятості про ці курси і не роздумуючи записався. Спочатку були певні побоювання, адже люди думають, що в службі зайнятості якість освітніх послуг не дуже висока. Але радий був помилитися. Вразили потужні сучасні комп’ютери, на яких ми працювали.

У викладача, Андрія Олеговича, нестандартний стиль викладання – він пояснює матеріал дуже яскраво і цікаво. Це велика перевага, оскільки за три місяці люди повинні засвоїти багато, а така подача інформації значно покращує її сприйняття та запам’ятовування. Я навчався із задоволенням, зараз розглядаю варіанти працевлаштування, де можна було б розвивати навички у моделюванні. Хочу знайти напрям, де зможу займатися моделюванням інтер’єрів, екстер’єрів.

Моя кваліфікаційна робота – інтер’єр будинку. Це реальний будинок, який знаходиться в місті Буча Київської області. Коли я працював в проектній фірмі, робив проект цього будинку і екстер’єр. А от зробити інтер’єр не міг, тому що бракувало знань з полігонального моделювання. Тепер зможу потроху завершити цю роботу: планую зробити будинок повністю: і екстер’єр і усі кімнати. Проект опублікую в інтернеті в якості портфоліо. Так буде легше знайти роботу.

Недолік цього навчання один – замало часу на такий серйозний курс. Протягом трьох місяців ми вивчили основи, навіть я – людина, яка навчається швидко, не все встиг засвоїти. Для того, щоб підготувати фахівця вище середнього рівня потрібно навчати його шість-вісім місяців. Хоча і тут все залежить від мотивації – можна навчатися рік і нічого не навчитися, якщо немає бажання цим займатися.

Радий, що знайшов тут багато однодумців – у нас дуже сильна група. Ми обмінялися контактами, можливо, в майбутньому організуємо спільний проект.

Якщо ви хочете здобути затребувану на ринку праці професію – звертайтеся до Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ за адресою: м. Рівне, вул. Пирогова, 8. Тел./факс 68-37-95.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ