Буковинець

Буковинець "заробив" грошей, обікравши родичку

27.06.14 14:26 0 1116
До правоохоронців із заявою про зникнення 4 500 гривень звернулася мешканка Герцаївського району. Міліціонери не гаяли ні хвилини, одразу ж розпочали усі необхідні оперативно-розшукові заходи.

І вже зовсім скоро особу зловмисника було встановлено. Ним виявився 23-річний місцевий мешканець. До того ж, родич потерпілої. Хлопець ніде не вчиться та не має постійного місця роботи. На життя заробляв підзаробітками: хто в селі попросить щось допомогти, він виручить. Але, звісно ж, за гроші.

Нещодавно допомагав по господарству і потерпілій. Коли жінка в кінці дня з ним розплачувалася, він бачив, звідки ж вона діставала гроші. Ця інформація не давала спокою хлопцю. Тож, одного дня, побачивши що пенсіонерка пішла з дому, вирішив «обчистити» родичку. На подвір’я зайшов без побоювань. Адже добре знав, що жінка живе сама, тож вдома нікого не має бути. Далі попрямував до літньої кухні, а там – прямісінько до кімнати, де «гроші лежать». Кошти він знайшов. У тайнику виявилося 4 – половиною тисячі гривень.

Але горе-родич недовго насолоджувався краденим. Правоохоронці знайшли його та повернули кошти потерпілій. Щоправда, не всю суму, адже певну частину грошей зловмисник встиг витратити на власні потреби, - розповів начальник Герцаївського райвідділу міліції Олексій Команеску.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Міліціонери перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших крадіжок на території області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Керчі розгорнули ...
Наступна новина: Керівник російського ...

КОМЕНТАРІ