В Луцьку працівники ЖЕК № 8 продовжують ремонтувати покрівлі житлових будинків

В Луцьку працівники ЖЕК № 8 продовжують ремонтувати покрівлі житлових будинків

27.06.14 10:50 0 1102
Про роботи, що виконувало підприємство протягом минулого тижня, інформує заступник директора Ольга Возняк. Так, працівники підприємства продовжували здійснювати перекриття покрівель житлових будинків, що обслуговує ЖЕК № 8. Зокрема, відремонтовано дахи на пр-ті Відродження, 45а, Соборності, 10, Молоді, 11, вул. Воїнів–Інтернаціоналістів, 4, Наливайка, 6а.

Аби забезпечити якісне та безперебійне водопостачання до будинків, що обслуговує підприємство, працівники ЖЕК № 8 ЖБК системно здійснюють профілактику мереж водопостачання – замінюють засувки, вентилі, труби. Такі роботи здійснено на пр-ті Соборності, 13, 42 (1 під’їзд), вул. Кравчука, 3 (4 під’їзд), Чорновола, 2 (4 під’їзд).

«На вулиці Чорновола, 2 здійснено профілактику стояка гарячої води. На Кравчука, 3 (4 під’їзд) замінено труби системи холодного водопостачання. Замінено засувки на системі опалення у будинку № 2 на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів (1 під’їзд) та № 32, а на проспекті Соборності (3, 4 під’їзди)», - повідомляє заступник директора підприємства.

Також замінено опорну арматуру на системі опалення та гарячого водопостачання за адресами: пр-т Соборності, 12 (4 під’їзд), 20 а (1 під’їзд).

Окрім цього, працівники підприємства замінили запобіжники в електрощитових у будинках на вул. Кравчука, 26, 28, 32.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Начальник міліції ...
Наступна новина: Сидір Кізін: ...

КОМЕНТАРІ