В Луцьку спорт і патріотичне виховання в клубах за місцем проживання

В Луцьку спорт і патріотичне виховання в клубах за місцем проживання

27.06.14 12:36 0 1089
Спортивне життя в клубах за місцем проживання міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» набирає обертів, адже наступила пора літніх канікул.

Вже місяць поспіль юні футболісти беруть участь у змаганнях з футболу «Шкіряний м’яч». Спочатку відбувався І етап ігор у кожному з клубів за місцем проживання, де діти змагались у трьох вікових групах (2002-2003 р.н., 2000-2001 р.н. та 1998-1999 р.н.). Далі команди-переможці І етапу представляють кожна свій клуб у ІІ етапі фінальних ігор з футболу «Шкіряний м’яч» за програмою спартакіади міста (V група), яка відбуватиметься також у трьох вікових групах.

В перервах між цими іграми у вихідні дні спеціалісти центру організовують тренування та товариські зустрічі з футболу між командами клубів міського центру. Діти мають змогу потренуватись з суперником перед вирішальними іграми фіналу.

У минулі вихідні команда клубу «Лучеськ» (спеціаліст Наталія Зінь) провела зустріч з футболу з командою клубу «Білий м’яч» (спеціаліст Юрій Остромецький) на футбольному полі в районі Теремно. Ігри пройшли в цікавій спортивній боротьбі.

Разом з тим в клубах за місцем проживання організовуються не тільки спортивні заходи, але і заходи виховного спрямування. Так, у клубі «Лучеськ» спеціаліст Наталія Зінь організувала і провела акцію «Підтримаємо воїнів, які захищають нашу Україну на сході». Учасники цього заходу віднеслись до цієї теми дуже відповідально, бо розуміють, що наша країна повинна бути єдиною, вільною і незалежною. Вони радились між собою, як краще намалювати малюнок і написати звернення-побажання нашим воїнам. Дітям потрібен мир і спокій, ласка і турбота батьків, а війна – це сльози, біда, чорне захмарене небо і втрата близьких людей. Ці малюнки і листи-побажання нашим воїнам діти через представників громадського об’єднання «Автомайдан Волинь» передали на схід. В них вони бажали всім мирного неба, міцного здоров’я і якнайшвидшого повернення додому.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ