У Волинській області свободівець Павло Карпюк взяв участь в бойовому злагодженні батальйону територіяльної оборони

У Волинській області свободівець Павло Карпюк взяв участь в бойовому злагодженні батальйону територіяльної оборони

27.06.14 08:10 0 1242
26 червня 2014 року заступник голови Володимир-Волинської районної ради свободівець Павло Карпюк взяв участь у бойовому злагодженні 1-го батальйону територіяльної оборони. Проходить воно щоденно на військовому полігоні 51-ї ОМБ у Володимирі-Волинському.

Сформований батальйон територіяльної оборони з числа добровольців і мав би несті службу виключно з охорони кордону Волині з Білоруссю, але через обставини, які склалися на сході країни, батальйон можуть передислокувати на Донбас. Саме тому його керівництво змушене було звернутися до місцевої влади з проханням посприяти у продовженні перебування батальйону у Володимирі-Волинському з метою завершення бойового злагодження. Терміни батальйону було збільшено ще на тиждень, тож хлопці отримали можливість пристріляти зброю.

Разом з ними участь у навчаннях зі стрільби брав заступник голови Володимир-Волинської райради свободівець Павло Карпюк.

"Моя участь у бойовому злагодженні – це не лише можливість пристріляти зброю, але й змога побачити матеріяльний стан батальйону та відчути моральних дух його бійців. Слід відзначити, що він високий. Усі хлопці готові захищати суверенітет України та мирне небо над Батьківщиною. Вони справжні патріоти. Втім, їх необхідно забезпечити належними засобами захисту – бронежилетами та кулезахисними шоломами. Два бронежилети від районної ради ми вже передали бійцям батальйону, але це дрібниця в порівнянні з потребою. На жаль, Міністерство оборони не забезпечило батальйон усіма необхідними засобами захисту", – розповів Павло Карпюк.

Разом з тим командир батальйону Сергій Козак констатує, що за умови забезпечення засобами захисту та завершення програми бойового злагодження його бійці готові до виконання завдань зі збереження територіяльної цілісності України готові.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: 10-13 липня у Львові – ...

КОМЕНТАРІ