В Закарпатській області оковита та молоток завершили життя чоловіка з Хустщини

В Закарпатській області оковита та молоток завершили життя чоловіка з Хустщини

27.06.14 14:36 0 1128
Співмешканка нанесла чотири смертельні удари по голові та лягла спати, а зранку вставши накрила чоловіка простинею, пішла в село розповідати людям про вбивство.

Про смерть співмешканця, у селі люди дізналися від 60-річної Олени, яка останні три роки проживала у цивільному шлюбі з 52-річним Іваном. Небайдужі жителі села вирішили перевірити слова п’яної Олени. Сусід зайшовши до хати побачив закривавлене тіло накрите простинею. Не вагаючись, про подію одразу повідомив медиків та міліціонерів.

На місце події виїхав начальник міліції Василь Турдай, його заступники, слідчо-оперативна група та дільничний інспектор міліції. Медики константували смерть чоловіка з слідами насильницької смерті, а правоохоронці пішли в село шукати підозрювану у злочині, знайшли її на одній з вулиць с.Липча.

Під час розмови з міліціонерами, Олена зізналась, що трапилось між ними в ту рокову ніч. Жінка розповіла що перебувала з чоловіком у цивільному шлюбі близько трьох років. За час спільного подружнього життя разом вживали алкогольні напої, сварилися та билися.

Під час чергової сварки жінка взявши до рук молотка нанесла йому декілька ударів по голові, які для останнього виявилися смертельними. Після закінчення нічної «розбірки» жінка лягла спати, а зранку побачила, що чоловік помер. Похмелившись накрила його прости нею і пішла в село розповідати людям про скоєне.

Жінка затримана, слідчим дану подію внесено до Єдиного обліку досудових розслідувань за ст.115 ч.1 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Безцільне сидіння в ...

КОМЕНТАРІ