На Хмельниччині допомогти тим, хто нас не бачить, проте відчуває

На Хмельниччині допомогти тим, хто нас не бачить, проте відчуває

27.06.14 10:42 0 1116
Не варто забувати, що серед нас з вами існують люди, які мають ті чи інші обмежені можливості або вади. Одними з тих, кому найважче адаптуватися до умов сучасного світу, є слабозорі, або ж взагалі незрячі люди. Аби зробити свій внесок у надання допомоги цій категорії населення, заступник голови – керівник апарату обласної адміністрації Леся Стебло завітала на захід в рамках благочинної акції «Я бачу вас серцем».

Акція проводиться Хмельницькою обласною організацією УТОС. Її Мета – зібрати різного роду допомогу людям із проблемами зору та донести до суспільства всі складнощі буденного життя незрячих людей та проблеми їх реабілітації. Варто зазначити, що наразі на Хмельниччині проживає 1706 людей з глибокими аномаліями зору. А Всесвітньою організацією охорони здоров’я дана категорія визнана найуразливішою серед інвалідів.

Реагуючи на численні звернення членів УТОС, Леся Василівна привідкрила таємницю, що існує план надання їм нового приміщення, де вони зможуть проходити реабілітаційні процедури та взагалі використовувати його своїх цілях, для зустрічей і т.д. Посадовець побажала членам товариства залишатися стійкими духом та спільно, дружньою сім’єю долати труднощі.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі за фактами ...

КОМЕНТАРІ