Команда Хмельницької ОДА здобула перемогу на Спартакіаді державних службовців

Команда Хмельницької ОДА здобула перемогу на Спартакіаді державних службовців

27.06.14 16:12 0 1223
21 червня 2014 року проведена XVII Спартакіада серед державних службовців Хмельницької області. Учасники випробували свої сили у наступних видах спорту: волейбол, футзал, настільний теніс, шахи, шашки, легка атлетика.

Понад 400 державних службовців на відкритті спартакіади вітав голова обласної державної адміністрації Леонід Прус. Він побажав учасникам змагань позитивних емоцій та здобутків. Він відмітив, що команди 6 районів представляли голови районних державних адміністрацій (Білогір’я, Городок, Деражня, Красилів, Летичів, Славута). Також у змаганнях взяли участь 11 перших заступників, заступників та керівників апаратів місцевих державних адміністрацій, серед них його перший заступник О.Симчишин (у складі команди облдержадміністрації з футзалу.

На спартакіаді були представлені 18 районів області, 1 структурний підрозділ облдержадміністрації та 10 територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в області.

У загальнокомандному заліку серед районів І місце виборола команда Новоушицького району, ІІ місце – команда Дунаєвецького району, ІІІ місце – команда Деражнянського району.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Афганістані не вщухає ...

КОМЕНТАРІ