З 4 липня у Львові – мультимедійна виставка «Інтерактивний ігровий простір»

З 4 липня у Львові – мультимедійна виставка «Інтерактивний ігровий простір»

27.06.14 10:27 0 1071
Із 4 липня у Львові в рамках проекту «Медійний дитсадок» стартує виставка «Інтерактивний ігровий простір», створена Центром МедіаМистецтв WRO (Вроцлав, Польща).

Виставка буде проводитись у приміщенні Львівського Палацу мистецтв, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У рамках виставки відвідувачі зможуть поекспериментувати з сучасними динамічними мультимедіа. Виставка складатиметься з шести інтерактивних інсталяцій. У кожній із них учасник матиме змогу відчути себе творцем, докласти своїх зусиль та фантазії до створення чогось нового:

* Малювання світлом – де кожен рух матиме свою форму, колір, розмір, звук.

* Фактури – від дотику до справжньої води, кори, каміння, моху, трави, водяної пари та інших природних матеріалів, відразу виникатиме відповідне природне явище, процес чи елемент, з’явиться на екрані.

* Інтерактивна платформа – перед відвідувачами будуть кольорові майданчики, але насправді це – клавіші великого інструменту, отже – кожен крок матиме звук, і можна буде створи свою музику.

* ЧервонийЗеленийСиній – потрібно зняти взуття та увійти у різнокольоровий лабіринт, калейдоскоп допоможе отримати решту кольорів з трьох основних – червоного, синього та зеленого.

* Чарівники – учасники малюватимуть персонажів, про яких розповідатимуть у вірші

* Кінко – добірка польської авторської анімації (мультиків), яку стерегтиме інтерактивний пес!

Біля кожної інсталяції працюватимуть волонтери, які все будуть пояснювати та допомагати бавитися й творити.

«Ви матимете змогу малювати світлом, проектувати реальність на екран, створити власний музичний твір, крокуючи по майданчику, поблукати у кольоровому лабіринті, випробувати свою фантазію, побачити добірку польської авторської анімації (мультфільмів). Біля кожної з інсталяцій працюватимуть волонтери, які все пояснять і допоможуть», – зазначили організатори виставки.

Виставка працюватиме з 4 липня до 31 серпня за адресою: Львівський Палац мистецтв, вул. Коперника, 17, з вівторка до п’ятниці з 13.00 до 19.00 та у суботу і неділю з 11.00 до 18.00 год. Вихідний – понеділок.

Організаторами виставки є польський центр МедіаМистецтв WRO, Львівський Палац мистецтв, управління культури ЛМР.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ