Новий шеф «Київстару» відмовиться від російського паспорта на користь українського

Новий шеф «Київстару» відмовиться від російського паспорта на користь українського

27.06.14 10:58 0 1133
Новий головний виконавчий директор українського оператора мобільного зв’язку «Київстар» Петро Чернишов відмовляється від громадянства Росії на користь України.

Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Я і моя сім’я, самі того не усвідомлюючи, нерозривно пов’язані з Україною. І з Києвом та Львовом, із Запоріжжям і Одесою, Івано-Франківськом, Закарпаттям і Харковом – це просто ті місця, де ми часто бували (адже живемо тут понад десять років!). Мені й дружині дуже не хотілося їхати звідси навіть за новими подвигами і хорошими «компенсаційними пакетами». Постійна посвідка на проживання у нас уже є давно – але це не те», – написав він.

«А що краще пов’язує людину з країною, ніж громадянство? Так ми разом з дружиною прийняли рішення, що хочемо стати громадянами України, і це стосується й до наших трьох дітей. Зараз збираємо документи у відповідні інстанції, постараємося якнайшвидше їх подати і будемо сподіватися на швидке вирішення питання. Заодно перевіримо українську бюрократію», – зазначив Чернишов.

Він підкреслив, що приймаючи українське громадянство, відмовиться від колишнього. «До речі, дотримуючись законів України, ми будемо мати лише одне громадянство», – пише Чернишов.

Петро Чернишов, фінансист за освітою, очолив «Київстар» 25 червня. Раніше він був гендиректором пивної компанії «Карлсберг Україна» і віце-президентом Carlsberg Group у Східній Європі, а також незалежним директором у раді директорів ТОВ «Ергопак» Україна». До Петра Чернишова керівний пост у «Київстарі» займав засновник компанії Ігор Литовченко, який пропрацював у ній 20 років.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сидір Кізін: ...
Наступна новина: Департамент екології ...

КОМЕНТАРІ