10-13 липня у Львові – Всеукраїнський з’їзд молоді «Вітер На-Дії»

10-13 липня у Львові – Всеукраїнський з’їзд молоді «Вітер На-Дії»

27.06.14 08:25 0 1057
10-13 липня у Львові відбудеться Всеукраїнський з’їзд молоді «Вітер На-Дії», у рамках якого буде організовано Відкритий університет.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У ролі лектора виступить відомий журналіст Мустафа Найєм, який розповість про особливості своєї журналістської роботи. Також запрошені й інші знакові для сучасного суспільства особистості, про яких повідомлять уже ближче до самої події.

«Ми творимо майданчик для знайомства та спілкування прекрасних креативних та енергійних молодих людей. Це місце знайомства, обміну досвідом та контактами, спільного творення ідей із духовним підґрунтям. Адже саме молоді творити майбутнє України», – зазначає голова оргкомітету о. Ростислав Пендюк.

Організаторами заходу є комісія у справах молоді УГКЦ, Львівська міська рада, Львівська обласна державна адміністрація, Молодіжна комісія Львівської архиєпархії, Український католицький університет, Львівська духовна семінарія Святого Духа та молодь Єдиного молодіжного простору УГКЦ.

Учасниками заходу можуть стати молоді люди зі всієї України віком від 16 років. Зареєструватись усі охочі можуть на сайті фестивалю, а також у перший день Фестивалю – 10 липня – у реєстраційному центрі Львівської міської ради або ж 12 липня за адресою вул. Хуторівка, 35а. Реєстрація – обов’язкова та дає шанс виграти два квитки на серпневий концерт «Океану Ельзи» або фестивальну футболку.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ