Хлопчик-напівсирота з ДЦП просить допомоги на лікування

Хлопчик-напівсирота з ДЦП просить допомоги на лікування

27.06.14 09:10 0 1053
У десятирічного Мар’яна Яцківа діагноз ДЦП, спастична диплегія. Дитина з народження не ходила, зараз пересувається дуже важко. Раніше батько на заробітках тяжкою працею заробляв кошти на лікування синові у клініці Козявкіна (Трускавець). Проте тиждень тому прийшла трагічна звістка із Москви про його смерть після серцевого нападу. Мати із хворою дитиною залишились самі, тож просять небайдужих про допомогу.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Хлопчик ходить у школу і дуже гарно вчиться, але не може навіть нести наплічник самотужки. Відтак, мати – Марія Яцків – постійно доглядає за дитиною і не має змоги ходити на роботу. Раніше батько займався фінансовими справами сім’ї, але зараз вони – сам на сам із бідою. У сім’ї Яцківих – велика скрута. Навіть на похорон батька гроші збирало все село Солонське Дрогобицького району Львівської області.

Мар’ян переніс дві операції – у Львові та в Луцьку. Більше операцій робити не можна. Єдине, що дає позитивні зрушення у стані хлопчика, – це надзвичайно дороге регулярне лікування в клініці у Трускавці. Грошей на це у мами немає. Відтак, вона просить допомоги у небайдужих.

Реквізити для допомоги:

Установа Ощадбанку:

ТВБВ№10013/0242 філії – Львівське обласне управління АТ «Ощадбанк»

МФО 325796

Номер рахунку 26256500174514

Яцків Марія Володимирівна

Номер телефону матері: 067 390 85 64

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові обговорили ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ