В Івано-Франківській області правоохоронці просять допомоги у встановленні місцезнаходження безвісти зниклого громадянина

В Івано-Франківській області правоохоронці просять допомоги у встановленні місцезнаходження безвісти зниклого громадянина

27.06.14 16:08 0 1094
Калуським МВ УМВС розшукується громадянин КУЧЕРА ОЛЕГ ІВАНОВИЧ, 1981 року народження, уродженець та житель с. Пійло Калуського району, Івано-Франківської області, який 13 червня 2014 року в період часу з 21 00 год по 22 30 год вийшов з дому та його подальша доля до цього часу не відома.

Прикмети: на вигляд 23-35 років, зріст – 178 см., худорлявої тілобудови, обличчя овальне бліде, волосся пряме темне, коротке, очі світлі, розмір взуття 42, психічно хворий.

Був одягнений: у кепку білого кольору, куртку біло-синього кольору, спортивні штани чорного кольору, футболку білого кольору, кросівки сірого кольору.

Міліція Прикарпаття звертається до усіх небайдужих громадян! Уважно подивіться на фотографію зниклого. Якщо Ви маєте відомості про місце знаходження Олега Кучери, негайно повідомте до міліції. Правоохоронцям знадобиться будь-яка інформація, що може допомогти розшукати громадянина.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ