На Львівщині успішно триває вишкільний табір для молоді «Лицар чести»

На Львівщині успішно триває вишкільний табір для молоді «Лицар чести»

27.06.14 14:14 0 1120
В період з 20 до 30 червня на кордоні з Польщею, поблизу спаленого села Городиловичі, що на Сокальщині, на березі річки Західний Буг втретє відбувається вишкільний табір для молоді “Лицар чести”. Організатором табору виступає львівський осередок Молодіжного Націоналістичного Конгресу (МНК) за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Близько сорока відчайдухів шкільного віку випробовують себе на березі р.Західний Буг. Синьо-жовті та червоно-чорні знамена розпочинають і завершують день кожного учасника. Також важливою особливістю “Лицаря чести” є сувора дисципліна, якої дотримуються учасники табору, алкоголь та тютюн тут суворо заборонені.

«Наша молодь показує себе із найкращої сторони, вони проходять цей вишкіл із надією на краще, сподіваючись, що все, чого ми їх вчимо стане в пригоді. Ми бачимо, що нам підходить нова зміна, вона виросла в часи незалежності і побачили вже не одну революцію. Ми впевнені, що до перешкод на життєвому шляху, вони будуть готові, вони відстоять те, за що вмирали наші дідусі, а в ці хвилини гинуть і наші побратими,» – говорить комендант табору, член ЛОО МНК Андрій Бень.

«Хвилина мовчання, спогадів, роздумів за побратимів заставляє нас рухатися у майбутнє і відстоювати його кожної миті,» – додає учасниця табору Христина.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Відкрито ...

КОМЕНТАРІ