Департамент екології підготував «Екологічний паспорт Львівської області за 2013 рік»

Департамент екології підготував «Екологічний паспорт Львівської області за 2013 рік»

27.06.14 11:09 0 1102
Вже котрий рік поспіль екологи Львівщини знайомлять громадськість зі станом основних природних ресурсів області, найважливішими екологічними проблемами регіону. Цьогоріч департамент екології та природних ресурсів ОДА підготував «Екологічний паспорт Львівської області» за даними 2013 року згідно з наданими пропозиціями Міністерства екології та природних ресурсів України.

Фахівці в Екопаспорті матимуть змогу проглянути динаміку екологічної ситуації нашої області, а зацікавлені мешканці – ознайомитись зі станом повітря, яким дихаємо, і води, у якій купаємося. Окрім цього, серед основних розділів цього паспорту: аналіз стану земельних та лісових ресурсів, тваринний та рослинний світ, природно-заповідний фонд, формування екологічної мережі, поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами, радіаційна безпека, моніторинг довкілля, державний контроль за додержанням вимог природоохоронного законодавства, міжнародне співробітництво, планування природоохоронної діяльності.

Усю інформацію у подано у табличній формі та у вигляді фотографій загальним обсягом 173 сторінки. Також зазначимо, що інформація, викладена у даному виданні, надана територіальними органами Міністерств і відомств, структурними підрозділами Львівської облдержадміністрації.

Окремо додамо, що вперше Екологічний паспорт був підготовлений ще у 2006 році (звіт за 2005 рік).

З електронною версією «Екологічного паспорту Львівської області» за 2013 рік можна ознайомитися на ВЕБ-сторінці департаменту екології та природних ресурсів ОДА, за адресою:

http://www.ekologia.lviv.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=1981&Itemid=111.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новий шеф «Київстару» ...
Наступна новина: У ДТП на трасі Київ-Чоп ...

КОМЕНТАРІ