Житомирщина гостинно зустріла дітей з Луганської області

Житомирщина гостинно зустріла дітей з Луганської області

27.06.14 13:47 0 1085
Представники влади, громадських організацій радо зустріли дітей зі сходу України. Хлопчики й дівчатка з різних міст і сіл Луганської області проїздом через Житомир направляються на відпочинок у селище Славське Львівської області. 98 школярів відпочиватимуть там протягом 18 днів.

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Ірина Супрун висловила свій біль з приводу подій, що відбуваються у східних областях: «Ми всі дуже переживаємо і вболіваємо за наших українців, що опинилися в зоні бойових дій. Дуже прикро з тих подій, які відбуваються, тому наш обов’язок – прийняти, надати відповідну увагу, особливо дітям, які їдуть через Житомирську область на відпочинок у Львівську область».

Ірина Супрун поспілкувалася з дітьми і, дізнавшись, що ніхто з них жодного разу не був у Карпатах, порадила, які місця їм варто відвідати, і побажала цікавої подорожі, гарних вражень і змістовного відпочинку.

Одна з дівчаток, Вікторія Волк розповіла, що подорожує другий день. Поїздка важка, але всім дуже цікаво. Діти познайомилися, потоваришували, багато спілкуються, обмінюються враженнями. З великим зацікавленням їдуть на Західну Україну, де ще ніколи не були. Вони дуже хочуть дізнатися, що там є гарного, які люди там живуть, якою мовою говорять.

Інформація про те, що через Житомир їдуть два автобуси з дітьми, надійшла до департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Представники влади разом із громадськістю, волонтерами гостинно зустріли дітей, організували смачний обід, забезпечили на подальшу дорогу фруктами і напоями. Громада міста одразу відгукнулася допомогти. Приватні підприємці, власники кафе, прийняли у себе групи дітей по 10-15 чоловік і смачно нагодували їх.

Бажаємо дітям гарних вражень від Житомира і від інших місць, де вони побувають. І щоб якнайшвидше скінчилися військові дії в їх рідних містах і селах.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: США виступили проти ...

КОМЕНТАРІ