Сидір Кізін: «Військовослужбовцям 10-го батальйону територіальної оборони необхідні бронежилети 5-6 класу»

Сидір Кізін: «Військовослужбовцям 10-го батальйону територіальної оборони необхідні бронежилети 5-6 класу»

27.06.14 10:54 0 1039
Спілкуючись із журналістами в перерві засідання сесії обласної ради 26 червня, голова облдержадміністрації Сидір Кізін подякував депутатам за підтримку 10-го територіального батальйону оборони.

Так, на сесії 79 депутатів проголосували за виділення 2,5 млн. грн. з обласного бюджету на матеріально-технічне забезпечення 10-го батальйону територіальної оборони, частин Збройних Сил України, підрозділів органів внутрішніх справ та Служби безпеки України в Житомирській області.

Сидір Кізін повідомив, що казарми батальйону забезпечені ліжками, обладнані їдальні, військових екіпірували та взули. Щодня військовослужбовці тренуються, вже пройшли злагодження і вміють стріляти з різних видів зброї. Але хлопці з батальйону досі не забезпечені бронежилетами та шоломами. Не виключено, що цей підрозділ найближчим часом може бути відправлений захищати територіальну цілісність на Схід країни.

«Військовослужбовцям 10-го батальйону територіальної оборони необхідні бронежилети 5-6 класу, адже засоби спецзахисту 4-го класу пробиваються зі снайперської гвинтівки», - наголосив очільник області.

За словами Сидора Кізіна, він мав розмову з Першим заступником Глави Адміністрації Президента України Геннадієм Зубком з питання відправлення військових батальйону територіальної оборони Житомирщини на Схід. Геннадій Зубко пообіцяв, що до 30 червня житомирські військові не поїдуть в зону АТО. Поки склад батальйону може бути використаний для охорони державного кордону.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Новий шеф «Київстару» ...

КОМЕНТАРІ