У Рівненській області контрабандист наркотичних засобів проведе 7 років у в’язниці

У Рівненській області контрабандист наркотичних засобів проведе 7 років у в’язниці

27.06.14 11:17 0 1063
Оголошено обвинувальний вирок у кримінальному провадженні стосовно 19-річного костопільчанина, який намагався контрабандним шляхом перемістити через державний кордон України особливо небезпечні наркотичні засоби.

Досудовим і судовим слідством доведено, що чоловік у березні 2014 року придбав на залізничному вокзалі у місті Сарни 3 скляні флакони з 6 г ацетильованого опію і пакетик із 3 г канабісу та в подальшому намагався вивезти їх до Білорусії. Наркотики виявили та вилучили у чоловіка під одягом працівники митниці спільно з СБУ під час проведення митного огляду на посту «Удрицьк».

Експертиза підтвердила, що вказані речовини є особливо небезпечними наркотичними засобами.До того ж, відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України вилучена маса наркотиків відноситься до великого розміру.

Суд визнав хлопця винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах) та ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 305 (замах на контрабандне переміщення особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах) Кримінального кодексу України, та, погодившись із позицію прокурора, призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією третини належного йому майна.

Вирок суду в законну силу ще не вступив. Учасники судового процесу мають право на його оскарження в передбачений законом термін.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі за зверненням ...

КОМЕНТАРІ