Рівненська область: рятувальники та військовослужбовці ліквідовували нештатні ситуації на території військової частини

Рівненська область: рятувальники та військовослужбовці ліквідовували нештатні ситуації на території військової частини

27.06.14 08:04 0 1095
25 червня, на території військової частини Міністерства оборони України, що дислокується у смт. Оржів Рівненського району, пройшли спільні тактико-спеціальні навчання рятувальників ДСНС та військововослужбовців.

В ході виконання поставлених завдань, були відпрацьовані спільні дії підрозділів ДСНС та особового складу військової частини, з питань ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру та протидії диверсіям та терористичним актам.

Згідно тактичного задуму підготовки військової частини, затвердженого ТВО командувача військ оперативного командування «Північ», учасникам навчань довелось відпрацювати три основних етапи: зіткнення залізничного локомотива, внаслідок чого він перекинувся та загорівся, загоряння у складі паливно-мастильних матеріалів, ліквідація пожежі в деревообробному цеху та евакуація з небезпечної зони потерпілих робітників.

Завдяки оперативним та злагодженим діям особового складу бійців Держслужби з НС та військовослужбовців, за короткий термін часу нештатні ситуації вдалося вчасно ліквідувати.

По завершенню навчань, начальник управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Сергій Павловський, зазначив: «Найголовніше, що під час тактико-спеціального навчання особовий склад на якісному рівні відпрацював питання злагодження пожежних розрахунків, користування радіозв’язком, а також взаємодії чергової служби військової частини з іншими структурами та відомствами при можливих нештатних ситуаціях. Крім того, навчання дозволили оцінити професійні можливості підрозділів ДСНС та Збройних сил, їх технічну складову, рівень взаємодії у керуванні при проведенні різноманітних практичних дій із залученням спеціальної та важкої техніки».

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчанин встромив ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ